WEBBMASTER
© KSFK 2021

Sidan uppdaterad senast 2021-02-21

Presentkort

 

Ett presentkort är den perfekta gåvan till den flygintresserade vid födelsedagar, en presentstart är också en utmärkt aktivitet vid en svensexa eller möhippa då någon behöver en sista frihetsupplevelse!

Vid en presentstart så kommer vi överens om en tid som passar dig. Flyglärare, bogserförare och markpersonal finns på plats när du kommer och det är bara att flyga! Säsongen för segelflyg sträcker sig från april till och med september. De flygplan som används är moderna tvåsitsiga segelflygplan i plast som har dubbelkommando. Presentkortsinnehavaren får sitta längst fram i planet på pilotens plats och vår erfarne lärare/instruktör sitter bakom. Inför flygningen kommer handledaren ge dig en grundläggande förklaring om vad som kommer att hända, ge säkerhetsrutiner och förklara instrumenten. Sen är det dags att bege sig iväg upp i det blå och genomföra en utökad provlektion där provflygaren själv får möjligheten att sköta spakarna under en stor del av flygningen. .

Våra presentkort finns i två olika valörer, urkopplingshöjd 800m alternativt 1000m över fältet. En urkopplingshöjd på 800m bör ge en flygtur på minst 15 till 20 minuter, med urkopplingshöjd 1000m bör flygturen bli minst 20 till 30 minuter. Tiderna varierar beroende på väderförutsättningar.

Viktigt att tänka på när du ger bort ett presentkort: P.g.a. regler kring våra flygplans tillsatsvikter har vi en viktbegränsning på ca 105 kg för provelever.

Vill du anordna en företagsaktivitet med segelflygning kan vi även ordna det, kontakta oss då för offert.

För aktuella priser se vår prislista.

För köp, kontakta Lars Eliasson 0705 - 652 715 eller
Anders Forsberg 0734 - 461472.
För tidsbokning när du vill utnyttja presentkortet kontakta i första hand Lars Eliasson eller
klubbstugan 0586 - 325 55.